Dua Lipa și Tove Lo au făcut echipă și lucrează intens la noi piese, informează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Electricity’ a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și cu artista suedeză – care a contribuit la scrierea unor piese pentru cântăreți celebri, printre care Ellie Goulding și Hilary Duff – miercuri și a spus că lucrează împreună la melodii noi.

Alături de fotografia postată pe Instagram, Dua Lipa a scris, potrivit sursei citate: „Am petrecut două zile în studioul de înregistrări scriind alături de această incredibilă, amuzantă și extrem de talentată ființă umană. @tovelo”

Vedeta în vârstă de 23 de ani lucrează în prezent la cel de-al doilea material discografic al său, despre care a spus recent că va suna diferit de primul, pentru că este îndrăgostită. „Sunt îndrăgostită! Știți, este ceva foarte frumos în ceea ce privește dragostea, în general. Tot ce scriu are legătură cu asta; va fi un amestec de piese fericite cu piese triste. Totul este despre a căuta adânc în cutia cu amintiri și de a alege momentele care au avut cel mai mare impact asupra vieții tale”, a spus Dua Lipa, care are o relație cu modelul britanic Isaac Crew, într-un interviu anterior, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava