MOPAN Suceava

Dua Lipa este de părere că pandemia de coronavirus aduce și ceva bun – îi face pe oameni „să creeze cu adevărat legături”, „la un nivel cu totul diferit”.

Criza de sănătate care a cuprins întregul mapamond îi forțează pe oameni să se izoleze la casele lor, departe de prieteni și chiar familie, motiv pentru care țin legătura prin diferite metode – cum ar fi apelurile video.

La fel ca multe alte celebrități, Dua Lipa comunică mult în ultima perioadă, prin intermediu rețelelor de socializare, cu fanii. Întrebată recent cum face față acestui nou mod de a interacționa cu fanii, de a „concerta”, cântăreața de 24 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „Într-un fel, învăț pe parcurs, încerc să decopăr toate secretele. De exemplu, săptămâna aceasta, am făcut pentru a doua oară un live pe Instagram. Este diferit, dar este un mod frumos și distractiv de a crea cu adevărat legături cu fanii și cu toți cei care mă urmăresc. De asemenea, cred că este un mos interesant de a vedea cum reacționezi atunci când ieși din zona de confort. Ești descoperit, într-un anume fel. Stai pe canapea, în sufrageria ta. Ești fără machiaj și cred toate lucrurile acestea te conectează cu oamenii într-un cu totul alt mod, pentru că arată cât de asemănători suntem și că suntem cu toții oameni. Există și multă frumusețe care vine odată cu acest lucru. Uneori este greu să încerci să faci ca astfel de lucruri să fie interesante, dar cred că avem nevoie cu toții să învățăm asta în era social-media. Cred că și după ce această pandemie se va sfârși, și sper să fie cât mai repede, vom pune în aplicare ceea ce am învățat în aceste vremuri grele – că este timpul să ne conectăm cu oamenii la un alt nivel.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava