MOPAN Suceava

Dua Lipa este o persoană foarte superstițioasă și are un ritual specific înainte de fiecare show pe care îl susține, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului „New Rules” a spus, într-un interviu pentru revista V: „Sunt foarte superstițioasă. Mai întâi îmi fac încălzirea, apoi beau foarte mult ceai și petrec timp cu trupa mea. Dacă persoanele care se află în aceeași încăpere cu mine au ceva în pahare, nu au voie să ciocnească. Niciodată înainte de un show, niciodată. Înainte de un concert pe care l-am susținut în Stockholm, trupa mea a crezut că e amuzant să ciocnească paharele cu apă. Am fost atât de supărată pe ei… am urcat pe scenă și totul ne-a ieșit rău. Totul.”

În altă ordine de idei, la începutul acestui an, artista britanică a devenit cea mai tânără cântăreaţă al cărei hit a depăşit un miliard de vizualizări pe platforma online YouTube şi, totodată, „New Rules”, căci despre această melodie este vorba, a devenit al 100-lea clip muzical din istorie care depăşeşte pragul de un miliard de vizualizări, potrivit surse citate.

Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, născută la Londra, din părinţi albanezi, a anunţat, în ziua în care a aflat, această realizare pe platforma Instagram, unde a publicat şi o fotografie cu ea de când era bebeluş. Alături a scris, conform sursei citate: „Am răspuns la telefon şi am aflat că sunt cea mai tânără cântăreaţă care a depăşit un MILION de vizualizări pe You Tube.”

Lansat în iunie 2017 şi devenit lider de clasament la mijlocul lunii august a aceluiaşi an, ‘New Rules’ a fost vândut în Marea Britanie în 1,25 de milioane de copii, potrivit Official Charts Company.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava