Dua Lipa încearcă să se machieze cât mai puțin, iar atunci când trebuie să facă acest lucru, 15 minute îi sunt de ajuns, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘New Rules’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Încerc să nu port deloc machiaj în zilele în care nu sunt obligată să fac asta, dar dacă totuși o fac, 15 minute îmi sunt de ajuns pentru a mă aranja. Îmi aplic pe față fond de ten sau anticearcăn, mascara, fard pentru pleoape și fard de obraz și gata, am ieșit pe ușă. Printre singurele obiceiuri pe care le am, în ceea ce privește înfrumusețarea feței, se numără tratamentele cosmetice. În Londra, am un loc preferat care se numește Pfeffer Sal și merg acolo din când în când.”

De asemenea, Dua a mai spus că își iubește sprâncenele și că le-a moștenit de la rudele din partea tatălui ei. „Când mă uit în oglindă văd sprâncene frumoase. Le am din partea rudelor tatălui meu, plus că mama nu m-a lăsat niciodată să mă pensez – nici măcar atunci când sprâncenele îmi ajungeau la gene!”, a mai spus cântăreaţa, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava