MOPAN Suceava

Dua Lipa nu a amânat lansarea noului ei album, ‘Future Nostalgia’, pentru că foarte mulți oameni de pe glob găsesc alinare în muzică în aceste momente în care este pandemie de coronavirus.

Cântăreața în vârstă de 24 de ani a mărturisit că a i-a fost greu să ia o hotărâre în aceste momente grele pentru omenire, dar a ajuns la concluzia că este bine să își lanseze acum noul disc, al doilea din carieră, după materialul discografic de debut lansat în 2017, pentru că „muzica este lucrul de care avem nevoie”  în aceste clipe dificile.

‘Future Nostalgia’ va fi lansat vineri.

Cântăreaţa britanică a mărturisit, în timpul unei emisiuni din seria ‘Bright Minded’, realizată de Miley Cyrus pe Instagram, conform contactmusic.com: „Ne aflăm într-o perioadă foarte derutantă şi câteodată îngrijorătoare, pentru că niciunul dintre noi nu poate şti cât de mult va dura. În ceea ce mă priveşte, m-am gândit mult dacă ar fi bine să-l lansez sau să îl amân pentru o altă perioadă. Am simţit că sunt multe de spus în acest al doilea disc şi nu am vrut să las presiunea să mă afecteze, aşa că am vrut să fac un album care să mă facă să dansez şi să să mă distrez şi să-mi distrag mintea de la celelalte. Deşi e înspăimântător să lansez un album în aceste momente, simt totodată că poate muzica e lucrul de care avem nevoie şi e bine să faci oamenii pur şi simplu să se distreze şi să se simtă bine. Sper să vă ajute să uitaţi de ceea ce se întâmplă afară şi să vă ofere un moment de fericire.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava