Concert pascal
MOPAN Suceava

Lionel Richie a arătat tuturor fanilor săi care sunt tinerii muzicieni britanici pe care îi place, prin intermediul unui playlist încărcat pe Spotify. Autorul hit-ului ‘All Night Long’ a dezvăluit playlist-ul pe Spotify, înaintea turneului pe care îl va susţine în curând în UK. Printre cântăreţii săi preferaţi se numără clasici, precum David Bowie sau The Rolling Stones, însă se regăsesc şi tineri artişti din Marea Britanie.

El a comentat, potrivit contactmusic.com: „Marea Britanie a creat mereu muzică incredibilă şi continuă să ofere talente extraordinare. Voi asculta aceste melodii în drum spre UK şi atunci când voi vizita diferite locuri în care nu am mai fost.”

În altă ordine de idei, la începutul acestei luni, Lionel Richie a fost celebrat la Hollywood, printr-o ceremonie în care artistul şi-a lăsat amprentele palmelor şi tălpilor în ciment, în faţa clădirii TCL Chinese Theatre. Lionel Richie a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale în întreaga lume, devenind unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. A câştigat cinci premii Grammy. În 2016, a primit cea mai înaltă distincţie decernată de Songwriters Hall of Fame, premiul Johnny Mercer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava