MOPAN Suceava

Dua Lipa a declarat că noul ei album este vesel, care vorbește despre „bucuria de a trăi”.

Autoarea hit-ului ‘Electricity’ a mai spus că nu s-a luat „prea în serios” în ceea ce privește noul material discografic, însă a avut grijă ca „mesajele corecte” să ajungă la fani.

„Merge foarte bine. Sunt foarte emoționată. Bineînțeles, este înfricoșător, pentru că e al doilea album, dar nu am vrut să mă iau foarte în serios, am vrut să mă simt bine, să mă distrez. Despre asta este muzica pentru mine. De asemenea, mi se pare foarte important să transmiți un mesaj corect, mai este și despre a te bucura de viață. Asta am și făcut.”, a spus artista în cadrul International Live Music Conference, care a avut loc recent la Londra, potrivit contactmusic.com.

Vedeta pop în vârstă de 23 de ani a mai dezvăluit că are „26 de cântece” pregătite pentru noul disc, după multe ore petrecute în studioul de înregistrări, și că este „foarte aproape” de final. „Am lucrat cu aceeași oameni care mi-au fost alături și la primul album și mi s-a părut a fi un proces organic, simt că mă regăsesc în fiecare zi puțin mai mult. Cred că sunt foarte aproape de final. Aproape termin cu scrisul, apoi urmează partea de producție și gata. (…) Până acum am în jur de 26 de cântece care îmi plac foarte mult, dar vreau ca discul să conțină 13/14. Va fi greu. Vreau să aleg ceea ce este mai bun și ceea ce transmite munca ce a fost depusă.”, a adăugat Dua Lipa, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava