MOPAN Suceava

Echipa cântăreței Dua Lipa a luat legătura cu Regina muzicii Pop pentru a îi propune să colaboreze cu aceasta la o nouă melodie, potrivit contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 24 de ani a spus recent că își dorește foarte mult să aibă o carieră la fel de lungă, precum idolul ei – Madonna. Acum, potrivit presei de peste ocean, Dua Lipa pregătește un duet cu legendara cântăreață în vârstă de 61 de ani.

Managerul interpretei hit-ului ‘Don’t Start Now’, Ben Mawson, a spus, când a fost întrebat dacă Dua are ce îi trebuie pentru a face un duet cu Regina muzicii Pop; „Ei bine, depinde la ce te referi. Cu siguranță va avea o carieră lungă. Este cu siguranță un star pop complet și, evident, albumul ei a fost puternic influențat de Madonna. De fapt, suntem pe punctul de a colabora cu Madonna. Îi voi scrie un email pentru a aflat dacă e interesată de un duet.”

Ben a adăugat, conform sursei citate: „Dua mi-a spus că și-a dorit să devină ca Madonna când a cunsocut-o, pe când avea 17 ani, iar ceva din modul în care mi-a spus-o m-a făcut să o cred! Era despre personalitatea ei, despre carismă, despre competititvitate. Dua le are pe toate, are potențial nelimitat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava