Concert pascal
MOPAN Suceava

Incepand cu 5 si pana pe 14 martie, promotiile din Dubai Restaurant Week va vor oferi sansa de a va bucura de mancare gastronomica globala la preturi speciale. Editia 2020 cuprinde 36 de puncte de vanzare si meniuri exclusive la unele dintre cele mai bune restaurante ale orasului, inclusiv cateva conduse de bucatari celebri precum Gordon Ramsay, Vikas Khanna, Akira Back, Greg Malouf si Mathieu Viannay. Acestia vin pregatiti special pentru acest eveniment, pregatiti cu echipamente de bucatari si ustensile profesionale.

Pranzurile cu doua feluri de cinci stele sunt oferite de la Dhs75, in timp ce experientele de cina cu trei feluri incep de la Dhs150. Toate experientele din restaurantele din Dubai Restaurant Week trebuie rezervate in avans prin Reserve Out prin aplicatie sau direct pe site.

Experiente culinare

Un plus al Festivalului de mancare din Dubai de acest an se refera la o serie de preparate concepute special pentru a stimula toate simturile. Exista peste 80 de oportunitati culinare care pot fi testate. 

Daca va place sa faceti mancare, seria MasterClass este pentru voi. Setate in multe locatii, aceste experiente conduse de instructori va vor lasa o noua apreciere pentru ingrediente si va vor oferi sansa de a incerca mana la orice, de la mancarurile vietnameze vegane pana la cele speciale din Dubai. Decorarea torturilor este o adevarata provocare de gatit in stil MasterChef. Seria Foodie Experience Chef’s va apropie si personal cu unii dintre cei mai buni bucatari ai orasului. 

Home edition

Home Edition aduce premii care se pot castiga participand in supermarketurile si hipermarketurile orasului. Pentru prima data, daca cheltuiti Dhs250 sau mai mult la unul dintre magazinele Lulu Hypermarket, Spinneys, Waitrose, Carrefour si Union Coop, veti putea participa la o tombola saptamanala pentru a castiga vouchere in valoare de 50.000 USD. Castigatorii vor fi alesi aleatoriu si declarati la o extragere saptamanala care va avea loc pe 7 si 14 martie pe scena principala a cantinei de plaja Etisalat.

Cantina de plaja

Desfasurata pe tot parcursul festivalului, cantina de plaja Etisalat cuprinde un nou parc de jocuri pentru 2020, o alee de jocuri pe plaja, o zona de joaca pentru copii si sansa de a urmari si invata de la bucatari si experti culinari importanti, inclusiv de la Chef Vinu Raveendran de la Carnival by Tresind si reprezentanti ai Centrului International pentru Arte Culinare (ICCA) din Dubai. Incercati, de asemenea, concepte alimentare interesante la Gradina Lacnor.

Cinati si castigati

Pentru o alta sansa de a castiga un premiu consistent, participati la promotia Dine and Win, in colaborare cu Dubai Shopping Malls Group, care cuprinde 19 mall-uri participante si diverse alte puncte de vanzare F&B. Pentru Dhs50 la oricare dintre locurile participante, inclusiv la magazinele de la aeroport, primiti un cupon de tombola pentru a castiga o serie de premii si marele premiu un Sedan GAC.

Focuri de artificii

Focurile de artificii vor marca fiecare sfarsit de saptamana al evenimentului. Acestea pot fi admirate la ora 20:30 la Dubai Festival City Mall. Pe 13 martie, va avea loc un afisaj la The Pointe de pe Palm Jumeirah la ora 20:30, in timp ce o ceremonie de inchidere marcata de focuri de artificii va avea loc la Cantina de pe plaja Etisalat, pe 14 martie, la aceeasi ora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava