MOPAN Suceava

“Casa” Alexandrei Ușurelu tocmai ce a devenit mai mare! Artista anunță un al doilea concert simfonic, în aceeași zi, pe scena Teatrului Național din București. “Am să fiu eu casa ta”, primul mare concert cu orchestra al noului an, va fi susținut de Alexandra Ușurelu în două reprezentații pe scena Sălii Mari a TNB.
Alexandra Ușurelu continuă o bună tradiţie la început de an și revine luni, 30 ianuarie 2017, în Sala Mare a Teatrului Național București, cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, unde va prezenta alături de orchestra sa, de 24 de instrumentisti, mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat anul viitor. Artista va susține nu unul, ci două concerte simfonice consecutive, de la orele 17:00, respectiv 20:00, datorită cererii foarte mari din partea publicului. Pentru cel de-al doilea concert de la ora 17:00, vor fi disponibile și pachete Family&Friends, în acest fel, grupurile de prieteni vor putea beneficia de prețuri speciale la bilete.
“În iarna trecută, la concertul simfonic ”Pur”, am epuizat biletele cu mult timp înainte de ziua spectacolului. Pentru concertul din 30 ianuarie, de la ora 20, mai sunt foarte puține locuri. Casa mea e la teatru în ianuarie. E casa celor care ascultă fără să foșnească, a celor care pot cânta în cor fără să facă zgomot. Știu că mulți vor veni din țară cu familiile sau prietenii, așa că ii voi primi pe toți şi la ora 5, cu ceai cald și, sper ca pe 30 ianuarie, concertul meu simfonic “Am să fiu eu casa ta” va fi casă încăpătoare pentru toți cei care își doresc să vină alături de noi”, a spus Alexandra Uşurelu
Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România. Prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de PR, artista a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public larg, dar cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în săli de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun album” şi „Cel mai bun duet”.
În iarna lui 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.
Biletele la concertele simfonice Alexandra Ușurelu de la Teatrul Național București de pe 30 ianuarie 2017 pot fi achiziționate din rețelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agenția de bilete a Teatrului Național și mystage.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava