Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda cu numărul doi a seriei I a Ligii a II-a programează sâmbătă 5 septembrie de la ora 11.00 pe stadionul „Areni”, în premieră, un duel 100% sucevean, Rapid Suceava – Bucovina Pojorâta. Pentru ambele formaţii meciul are o importanţă deosebită, însă pentru gruparea gazdă el este esenţial deoarece elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au pierdut în prima etapă la Brăila.
„Este o partidă foarte importantă pentru noi fiind prima din acest sezon competiţional în faţa propriilor suporteri. Îi felicit pe cei din Pojorâta pentru promovare, dar noi avem şi noi obiectivele noastre şi trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga.
Nu am avut o evoluţie prea grozavă în prima repriză la Brăila, însă în partea secundă am echilibrat jocul şi am avut situaţii bune de a marca, dar nu am fost suficient de lucizi. Sper ca în meciul cu Bucovina Pojorâta să găsim mai uşor drumul spre gol şi să-i bucurăm pe iubitorii fotbalului din Suceava” a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.
De partea cealaltă, Bucovina Pojorâta vine la Suceava pe „Areni” cu dorinţa de a face un joc bun şi de ce nu, de a scoate un punct.
„Am plătit preţul lipsei de experienţă în prima etapă când am luat gol în prelungiri şi am fost egalaţi. Sper ca tinerii noştri să nu se emoţioneze prea tare pe „Areni” şi facă un joc bun” a afirmat antrenorul secund al grupării din Pojorâta, Bogdan Grosu.
Din formaţia suceveană pentru meciul cu Bucovina Pojorâta va lipsi Sumanariu, suspendat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava