Concert pascal
MOPAN Suceava

O colecţie rară de piese interpretate în duet de Pavarotti cu Sting, Bono, James Brown şi Barry White vor fi lansate pentru prima dată, infomează contactmusic.com.

Decca Records va lansa șase performanţe live ale regretatului tenor italian – care a murit din cauza unui cancer la pancreas, în 2007, la vârsta de 71 de ani – împreună cu nume mari ale muzicii pop, rock şi soul. Acestea vor apărea odată cu noul film documentar realizat de Ron Howard despre starul de operă,  luna viitoare.

Duetele sunt de la concertele de caritate ‘Pavarotti And Friends’, organizate în oraşul său natal Modena, din Italia, între 1992 şi 2003. Între acestea se numără interpretarea lui Pavarotti alături de Bono a piesei ‘Ave Maria’, ‘ It’s A Man’s Man’s Man’s World’, cântată împreună cu James Brown și ‘When We Dance’, piesă interpretată alături de Sting.

Colaborările muzicale ale lui Pavarotti cu vedete pop, rock şi soul au ajutat la „deschiderea lumii operei către o audienţă mai largă. Aceste duete sunt o amintire minunată a laturii umanitare a lui Pavarotti”, a declarat Rebecca Allen, preşedintele Decca Records, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava