Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus le-a promis fanilor că duetul cu Dua Lipa va fi lansat foarte curând, duet pe care l-a descris ca fiind „un amestec perfect” între vocile lor.

După ce artistele le-au dat de înțeles fanilor că au colaborat, postând mai multe fotografii care le înfățișau în studioul de înregistrări, împreună cu producătorul piesei, Andrew Watt, Miley a dezvăluit că autoarea hit-ului ‘Don’t Start Now’ va apărea pe noul ei album, ‘Younger Now’, împreună cu legendarul punk rocker Billy Idol.

„Voi credeți că eu glumesc, precum Britney și Nine Inch Nails, dar nu o fac. Îi am pe Billy Idol și  Dua Lipa pe același album.”, a spus autoarea melodiei ‘Midnight Sky’, potrivit contactmusic.com.

Despre piesa cu Dua Lipa, Miley a spus, conform sursei citate: „Este un amestec perfect între noi două. Sunt foarte mândră de această piesă. Sunt foarte încântată că fanii noștri ne vor auzi, pentru că, practic, au implorat pentru această melodie, serios. Asta aud de ceva vreme, încontinuu, de la fanii amândurora, că vor să audă cântecul pe care l-am făcut împreună.”

Cât despre un videoclip la noua piesă, Miley Cyrus a spus, potrivit aceleiași surse: „Eram amândouă în New York și am reușit să punem ceva cap la cap împreună, dar nu vreau să spun mai multe despre asta… dar fanii să se aștepte la ceva cât de curând.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava