Concert pascal
MOPAN Suceava

Delegaţii a 52 de cluburi din judeţ sunt asteptaţi duminică, cu începere de la orele 10.00, la restaurantul Brădet, la Adunarea Generala Ordinară, prilej cu care vor vota şi noua structură de conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.
Dacă în privinţa alegerilor pentru fotoliul de preşedinte lucrurile s-au clarificat, Ciprian Anton urmând să preia acest post după ce fostul conducător al forului judeţean, Aurel Daicu, a renunţat la candidatură, multa mai interesantă se anunţă lupta pentru ocuparea celor două funcţii de vicepreşedinte al AJF. Astfel, nu mai puţin de opt oameni de fotbal din judeţ şi-au depus candidatura pentru cele două posturi, este vorba de Manuel Costache, managerul Bucovinei Rădăuţi, Ciprian Creţan, antrenorul formaţiei Bradul Putna, Iulian Darabă, reprezentantul clubului Şomuz Fălticeni, Vasile Bejenar, membru al Comitetului Executiv, observatorul Ion Armeanca, dar şi foştii arbitri divizionari Vasile Păduraru, Ioan Filipciuc şi Stelică Bărbosu.
În urma tragerii la sorţi care a avut loc la sediul AJF, s-a stabilit ordinea în care cei opt candidaţi se vor regăsi pe buletinele de vot ce vor fi înmânate delegaţilor. Ordinea este următoarea: 1. Vasile Păduraru, 2. Manuel Costache, 3. Stelica Bărbosu, 4. Vasile Bejenar, 5. Ciprian Creţan, 6. Ioan Filipciuc, 7. Ion Armeanca, 8. Iulian Darabă.
Ca şi modalitate de vot, reprezentanţii cluburilor vor trebuie să taie cu pixul şase din aceste opt nume, cei doi rămaşi fiind consideraţi “votaţi” ca vicepreşedinte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava