Și în acest an, Iulius Mall Suceava s-a îmbrăcat în haine strălucitoare și ți-a pregătit un decor desprins din povești, pentru ca tu să te bucuri din plin de magia sărbătorilor de iarnă. Te invităm duminică, 3 decembrie 2017, să dăm startul celui mai frumos sezon din an și să aprindem împreună luminile de Crăciun. Ți-am pregătit nenumărate surprize!

În luna cadourilor, Iulius Mall Suceava s-a pregătit de Crăciun și își așteaptă clienții într-o atmosferă ce recreează scenetele din basme. Te așteptăm duminică, 3 decembrie, de la ora 19.00, la evenimentul care dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă.

După aprinderea luminițelor, cei prezenți vor avea parte și de un cadou muzical special. Pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava vor urca instrumentiștii Filarmonicii de Stat Botoșani. Atmosfera de Crăciun va fi îmbogățită cu melodii de sezon, interpretate de orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Mircea Holiartoc, și de mezzo soprana Maria Jinga.

Crăciunul nu este complet fără pomul împodobit. Astfel, la intrarea principală în Iulius Mall Suceava, cei mici, dar și cei mari, vor fi încântați cu un brad impozant, decorat cu personaje şi scene din basme, printre care zâne fermecate şi ghinde magice. În periplul lor prin magazinele preferate, clienții Iulius Mall îi vor întâlni pe Moş Crăciun, dar şi pe Crăciuniţa, care au înălţimi de 7 metri. Întregul mall va fi cuprins de atmosfera de sărbătoare, fiind decorat cu nenumărate luminițe, decorațiuni strălucitoare și ghinde supradimensionate care dezvăluie scenete desprinse din paginile cărților cu povești.

Duminică, 3 decembrie, se aprind luminițele de Crăciun din Iulius Mall: concert al Filarmonicii Botoșani și un decor de poveste, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava