MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava le oferă clienților săi o agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, și în 2018. Seria manifestărilor culturale apreciate de publicul larg va debuta duminică, atunci când sucevenii și nu numai sunt așteptați la concertul susținut de Filarmonica de Stat Botoșani.
La început de 2018, Iulius Mall Suceava lansează o invitație ritmată clienților săi, printr-un concert extraordinar de muzică simfonică. Duminică, 14 ianuarie 2018, de la ora 19.00, pe scena de la etaj vor urca artiști îndrăgiți de publicul larg, alături de orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. „Concert pentru anul nou 2018” va include partituri orchestrale semnate de mari compozitori, dar și adaptări pop simfonice ale unor melodii celebre. Invitați speciali vor fi membrii trupei Distinto, care vor oferi un spectacol vocal de excepție. Selecția de lucrări va prinde ritm în interpretarea instrumentiștilor din orchestra simfonică, coordonați de dirijorul Daniel Manasi. Toți cei pasionați de ritmurile clasice, dar și cei care vor să petreacă o seară de week-end pe note muzicale, sunt așteptați la concertul susținut de Filarmonica Botoșani.
Și prichindeii au motive de bucurie în week-end, la Iulius Mall Suceava.  De sâmbătă, se reiau sesiunile creative special dedicate ștrengarilor. Atelierele de creație se desfășoară de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. În această săptămână, cei mici se vor distra învățând să realizeze tablouri de iarnă prin tehnica șervețelului și pictură. La final, creațiile vor înfrumuseța camerele micilor artiști. Toate materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, iar participarea este gratuită. Înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.
De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura Târgul de Handmade. Bijuterii felurite, piese vestimentare, accesorii, decorațiuni, articole de marochinărie, cosmetice naturale și multe alte obiecte lucrate manual sunt propunerile artizanilor cu îndemânare și imaginație.
În plus, clienții vor putea îmbina evenimentele de week-end cu sesiuni de shopping în magazinele Iulius Mall, care au dat startul promoțiilor de iarnă. Pot alege ținute în tendințe, încălțăminte la modă, bijuterii și accesorii, cosmetice, articole sportive sau pentru casă cu discounturi care ajung până la 70%.
Iar dacă își doresc să se relaxeze pe gheață, patinoarul Dream Ice îi așteaptă pe ringul alb. Dream Ice este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de patinaj costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava