MOPAN Suceava

Încă un final de săptămână cu evenimente îndrăgite se anunță la Iulius Mall Suceava. Copiii sunt așteptați la spectacolul poveștilor lui Ion Creangă, iar cei care iubesc accesoriile pot alege articole potrivite pentru ținutele estivale, la târgul handmade.

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere copiilor experiențe distractive, dar și educative, în vacanță. Duminică, 28 iulie 2019, de la ora 16.00, Teatrul la Cinema București pune în scenă spectacolul interactiv pentru ștrengari „Pupăza din tei”. Show-ul prezintă un colaj al porturilor, obiceiurilor și poveștilor românești, așa cum sunt ele surprinse în „Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă. Piesa este o pildă pentru copii, care vor descoperi peripețiile lui Nică și cum este răsplătită obrăznicia și lenea. Întregul spectacol este un fragment al vieții rurale autentice și al copilăriei frumoase, cu năzdrăvăniile ei. Cei mici vor fi implicați în poveste și în jocurile personajelor.

În acest sfârșit de săptămână, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul Handmade, destinația celor care doresc să completeze garderoba de vară cu articole în tendințe, vesele și cu design deosebit. Pasionatele de modă vor găsi aici bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale, meșterite prin tehnici handmade, precum şi multe alte accesorii care să le exprime personalitatea și să imprime o notă originală ținutelor de sezon. În plus, vor putea alege și alte obiecte lucrate manual, piese vestimentare, cosmetice naturale, decorațiuni etc.

În continuare, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Suceava îți aduc invitații la cele mai așteptate festivaluri ale verii. Până pe 28 iulie, cei care vin la Centrul Info cu bonuri fiscale în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie în tombola verii. În fiecare zi, primii 198 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: vouchere de cumpărături la Junker, Damagi și Nomasvello, produse cosmetice Gerovital și dm drogerie markt, pachete cu accesorii de vacanță, meniuri în food court, gadgeturi și băuturi răcoritoare. Cei mai norocoși pot câștiga și una dintre cele 12 invitații duble la Untold (Cluj – Napoca, 1 – 4 august 2019) și Afterhills (Iași, 23 – 25 august și 30 august – 1 septembrie 2019). Biletele pentru Untold au fost oferite deja, iar până pe 28 iulie, zilnic, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei invitații pentru două persoane la Afterhills.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava