Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă un eveniment neașteptat s-a produs la finele acestei săptămâni în fotbalul județean. Dumitru Antoniu şi-a prezentat demisia din fruntea Comisiei Judeţene a Arbitrilor, funcţie pe care o ocupa de doi ani.
„Începând din data de 10 ianuarie sunt preşedinte demisionar. În mod normal, până la numirea unui nou preşedinte de către Comitetul Executiv al AJF, atribuţiile de şef al arbitrilor suceveni ar trebui să cadă în sarcina vicepreşedintelui Sebastian Gheorghe”, a declarat Dumitru Antoniu.
Acesta nu a dorit însă să dea prea multe amănunte referitoare la problemele care l-au îndemnat să ia această decizie extremă.
„Demisia mea a venit ca urmare a mai multor neînţelegeri survenite de-a lungul timpului între organismele de conducere ale Comisiei Judeţene de Arbitri şi ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Cert este că nu am de gând să mă mai implic în activităţi legate de arbitraj până după alegerile de la AJF, când se va clarifica problema viitoarei conduceri a forului fotbalistic judeţean”, a precizat Dumitru Antoniu.
În urma acestei demisii, Dumitru Antoniu şi-a pierdut şi calitatea de membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava