• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, s-a întâlnit, recent, cu omologul său din Republica Moldova, Valeriu Ghilețchi, unul dintre subiectele abordate în cadrul discuțiilor dintre cei doi fiind posibilitatea oamenilor de afaceri sucevean de a investi în țara vecină. Dumitru Mihalescul a precizat că Valeriu Ghilețchi s-a aflat într-o scurtă vizită în județul Suceava, în cadrul discuțiilor fiind abordate teme legate de situația din România și Republica Moldova, dar și aspecte cu privire la modul în care pot fi întărite relațiile dintre cele două state. „A fost o primă discuție cu domnul deputat Valeriu Ghilețchi, pentru a ne cunoaște mai bine. În discuțiile avute, unul dintre subiecte a fost cel al posibilităților prin care reprezentanții mediului de afaceri din județul Suceava ar putea să investească în Republica Moldova”, a spus Dumitru Mihalescul. În cadrul vizitei pe care a avut-o în județul Suceava, deputatul Valeriu Ghilețchi a vizitat comuna Sucevița, el fiind și printre primii oaspeți ai viitorului birou parlamentar pe care deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, urmează să-l deschidă în centrul municipiului Rădăuți.

Valeriu Ghilețchi este președintele Grupului Popular European din Parlamentul Republicii Moldova și membru al comisiei pentru politică externă şi integrare europeană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava