• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a votat la referendumul pentru familie în cursul zilei de sâmbătă, el precizând că a votat pentru „susținerea normalității lăsate de Dumnezeu”. Dumitru Mihalescul s-a prezentat la urne alături de întreaga sa familie.

„Am votat pentru ca familia să fie formată din femeie și bărbat. Acest vot este pentru binele urmașilor noștri și pentru viitorul României. Vă îndemn să nu vă lăsați manipulați de tot ce auziți în jurul vostru cum că acest vot aparține unui partid sau unui grup de interese. Nu! Acesta este un vot prin care noi, românii, ne asumăm prin rațiunea și opțiunea corectă că vom fi pildă de unitate creștină și credință în Dumnezeu!
Dumnezeu să ne dea înțelepciune tuturor românilor pentru a ieși biruitori din acest examen pe care îl dăm zilele acestea!”, a spus Dumitru Mihalescul după ieșirea de la urne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava