• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Dumitru Mihalescul, deputat PNL de Suceava, i-a acuzat pe actualii guvernanți pentru măsurile economice toxice pe care le-au luat în ultimii doi ani, care au generat scumpiri în lanț și avertizează că și în anul 2019 veniturile românilor vor avea din nou de suferit, din cauza cursului de schimb  al euro tot mai mare și a unui nou val de scumpiri. „Dragnea, Teodorovici sau Tăriceanu se laudă că au crescut salariile și pensiile – singurele lucruri pe care ei cred că le-au realizat – însă le este rușine să compare creșterile de venituri cu adevăratele creșteri de prețuri. De ce se tem să spună că facturile la utilități au crescut cu peste 25%, că prețurile la alimentele de bază, la fructe și legume, aproape s-au dublat? Acesta este oare motivul pentru care le este și frică și rușine să mai meargă pe stradă ca să dea ochii cu cetățenii? Sau faptul că au îndatorat țara excesiv și nu au reușit să construiască nimic: nu au demarat niciun drum nou, 2.500 de școli sunt în continuare pericole pentru elevi, iar spitalele sunt locuri unde te îmbolnăvești, nu unde te tratezi. Ce au făcut ei în ultimii 6 ani, căci de atunci conduc țara, pentru ca țara să se schimbe și să nu mai constatăm în fiecare an că au mai plecat încă trei-patru sute de mii de tineri din țară. Cum se face că ,,economia duduie”, dar alocația de stat pentru copii este tot 84 de lei, iar persoanele cu handicap se zbat în sărăcie lucie?”, a declarat Dumitru Mihalescul.

Deputatul liberal a adăugat că din păcate, în urmă cu două zile, Institutul Național de Statistică a prezentat o situație foarte precisă cu privire la evoluțiile anticipate pentru anul 2019. Mihalescul a arătat că informațiile pe care le prezintă o instituție condusă direct chiar de premierul Viorica Dăncilă spun că românii trebuie să se aștepte și în anul 2019 la creșteri consistente de prețuri și, mai grav, la o scădere a numărului de salariați din economie. „Este ușor de estimat ce înseamnă o nouă creștere de prețuri pentru 5 milioane de pensionari cărora li s-au înghețat pensiile până în luna septembrie, dar și pentru angajații din sectorul bugetar, care așteptau majorări de salarii de 25% de la 1 ianuarie, iar acum constată că acestea sunt de câteva zeci de lei net. Cei care muncesc în economia privată – angajați sau angajatori – nici nu știu cum mai rezistă, căci de 2 ani de zile sunt sugrumați cu impozite, taxe și tarife mai mari, fiind văzuți ca inamicul numărul unu al țării, nu ca sectorul care susține România și aduce banii la bugetul pe care îl cheltuie Dragnea”, a încheiat Dumitru Mihalescul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava