• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescu, i-a solicitat ministrului de finanțe, Eugen Teodorovici, să elimine plata defalcată a TVA pentru evitarea declanșării procedurii de  infringement. Dumitru Mihalescul i-a transmin ministrlui de finanțe că în data de 8 noiembrie 2018, Comisia Europeană a constatat că implementarea de către Guvernul României a mecanismului de plată defalcată a TVA contravine în mod flagrant prevederilor comunitare în materie, în special prevederilor Directivei 2006/112/CE a Consiliului) și libertății de a presta servicii prevăzute de articolul 56 din Tratatul de Funcționare al Uniunii Europene. Mihalescul a adăugat că în aceeași zi, Comisia a notificat Guvernul asupra acestei decizii și a impus măsură privind renunțarea la acest mecanism, cunoscut în mediul de afaceri din România ca ”Split TVA”.

„Mai mult decât atât, introducerea Split TVA în România nu a generat venituri mai mari la buget, ci doar costuri suplimentare pentru agenții economici. Este și motivul pentru care, domnia voastră, înainte a fi învestit în funcția de ministru al finanțelor, nu susțineați această măsură birocratică, cu eficiență dovedidă a fi egală cu zero. Având în vedere faptul că acțiunile Comisiei Europene reprezintă doar demersuri premergătoare declanșării procedurii de infringement și luând în considerare că O.G. 23/2017 a fost deja adoptată de Parlament, în ciuda protestelor venite din partea opoziției, vă solicit, domnule ministru, să precizați dacă în vederea evitării procedurii de infringement, intenționați să eliminați, începând cu data de 1 ianuarie 2019, mecanismul de plată defalcată a TVA”, a spus deputatul PNL de Suceava. Dumitru Mihalescul i-a mai cerut ministrului de finanțe să precizeze câți agenți economici au fost înrolați în acest mecanism în anul 2018 (voluntar sau ca efect al legii) și care au fost sumele suplimentare încasate la buget, deși cunoaștem cu toții că este foarte greu de evidențiat în structura veniturilor bugetare eventualul efect pozitiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava