MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a s-a întâlnit în cursul zilei de joi cu mai mulți oameni de afaceri din zonele Rădăuți și Gura Humorului. Întâlnirea a avut loc la sediul cabinetului parlamentar din Rădăuți al deputatului Dumitru Mihalescul, la discuții mai fiind prezenți vicepreședintele pentru Regiunea de Nord-Est al PNL, deputatul Ioan Balan, precum și senatorul liberal Daniel Cadariu. După întâlnire, Dumitru Mihalescul a precizat că dialogul cu oamenii de afaceri a fost unul constructiv, fiind preluate unele dintre principalele probleme cu care aceștia se confruntă.

„Schimbul de idei și opinii cu oamenii din mediul de afaceri a avut ca rezultat identificarea problemelor cu care se confruntă aceștia în contextul actual caracterizat de instabilitate a legislației economice și fiscale. Scopul acestei întâlniri a fost de a contura anumite măsuri în domeniul economic și fiscal în vederea susținerii lor în Parlament în sesiunea următoare”, a explicat deputatul Dumitru Mihalescul.

El a adăugat că printre problemele semnalate de oamenii de afaceri prezenți la discuții se numără termenul de contestații la proiectele de infrastructură, care de cele mai multe ori blochează proiectele sau dificultățile pe care le au transportatorii suceveni. Dumitru Mihalescul a mai spus că o problemă ridicată de oamenii de afaceri este construcția centurii municipiului Rădăuți, aceștia solicitând urgentarea lucrărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava