• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a s-a întâlnit în cursul zilei de joi cu mai mulți oameni de afaceri din zonele Rădăuți și Gura Humorului. Întâlnirea a avut loc la sediul cabinetului parlamentar din Rădăuți al deputatului Dumitru Mihalescul, la discuții mai fiind prezenți vicepreședintele pentru Regiunea de Nord-Est al PNL, deputatul Ioan Balan, precum și senatorul liberal Daniel Cadariu. După întâlnire, Dumitru Mihalescul a precizat că dialogul cu oamenii de afaceri a fost unul constructiv, fiind preluate unele dintre principalele probleme cu care aceștia se confruntă.

„Schimbul de idei și opinii cu oamenii din mediul de afaceri a avut ca rezultat identificarea problemelor cu care se confruntă aceștia în contextul actual caracterizat de instabilitate a legislației economice și fiscale. Scopul acestei întâlniri a fost de a contura anumite măsuri în domeniul economic și fiscal în vederea susținerii lor în Parlament în sesiunea următoare”, a explicat deputatul Dumitru Mihalescul.

El a adăugat că printre problemele semnalate de oamenii de afaceri prezenți la discuții se numără termenul de contestații la proiectele de infrastructură, care de cele mai multe ori blochează proiectele sau dificultățile pe care le au transportatorii suceveni. Dumitru Mihalescul a mai spus că o problemă ridicată de oamenii de afaceri este construcția centurii municipiului Rădăuți, aceștia solicitând urgentarea lucrărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava