MOPAN Suceava

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul apreciază că Spitalul Judeţean Suceava este foarte aproape să depăşească cu bine această criză sanitară severă şi consideră că, după ce criza virusului asiatic va trece, conducerea spitalului şi personalul medical vor acţiona eficient pentru buna funcționare a spitalului:

”Mă bazez, în continuare, cu toată încrederea în Consiliul Judeţean Suceava şi în Gheorghe Flutur, care nu conteneşte să găsească soluţii şi resurse astfel încât Spitalului Judeţean să nu-i lipsească nimic, nici măşti, nici echipamente şi medicamente, nici ventilatoare sau alte  echipamente”

”Niciun cetăţean de bună-credinţă nu poate şi nici nu are cum să conteste munca enormă şi investiţiile uriaşe care s-au realizat, în ani de zile, de către autorităţile judeţene şi locale la nivelul Spitalului Judeţean Suceava. Până mai ieri, toată lumea se uita la noi cu invidie pentru că, în regiunea cea mai dezavantajată economic din  România, aveam în sfârşit un spital la standarde europene, fără egal prin celelalte părţi ale ţării. Nimeni nu poate să spună că sudoarea depusă în anii trecuţi pentru reconstrucţia acestui spital a fost în zadar. Spitalul există şi azi, nu a dispărut de pe pământ, deşi a trecut printr-o criză majoră, care zilele acestea este foarte aproape să se termine. Degeaba se aruncă acum vina de la unii la alţii şi se caută vinovaţi închipuiţi, acolo unde nu cred că sunt. Poate ar fi bine ca din această criză să învăţăm că trebuie să investim mai mult în formarea continuă şi în pregătirea personalului.  Da, astăzi trebuie  avem curajul de a recunoaște greșelile acolo unde s-au făcut. Cred că în momentul de faţă este prioritar ca spitalul să funcţioneze şi să ajute oamenii. Astăzi contează enorm faptul că Spitalul Judeţean Suceava îşi revine şi îşi reia, cu fiecare zi care trece, rolul său pentru care a fost construit, acela de a alina suferinţe şi a salva vieţi. Am convingerea că după această criză vom ieşi cu toţii întăriţi, iar instituţiile vor fi obligate să se schimbe şi să acţioneze după noi reguli.

Mă bazez, în continuare, cu toată încrederea în Consiliul Judeţean Suceava şi în Gheorghe Flutur, care nu conteneşte să găsească soluţii şi resurse astfel încât Spitalului Judeţean să nu-i lipsească nimic, nici măşti, nici echipamente şi medicamente, nici ventilatoare sau alte  echipamente. Poate că nu a fost rea experienţa unei rigori militare temporare aduse la conducerea spitalului, pentru a vedea cu ochii noştri că lucrurile se schimbă în bine imediat acolo unde nimeni nu contestă normele şi regulamentele, ci le respectă. Dumnezeu să ne ajute pe toţi să trecem cu bine peste toate aceste provocări, iar lecţiile crizei să nu le uităm, ci să ne impulsioneze ca în viitor să schimbăm lucrurile în bine”, a declarat Mihalescul.

Dumitru Mihalescul: Spitalul Judeţean Suceava a fost pus la grea încercare, dar este pe cale să-şi revină, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava