Concert pascal
MOPAN Suceava

România a fost una dintre țările participante la prestigiosul turneu de box „Gongul de Aur”, găzduit de capitala Macedoniei, Skopje. Din lotul de pugiliști prezenți la acest turneu au făcut parte și doi sportivi de la CSM Suceava, este Vorba de Dumitru Vicol (categoria 75 de kilograme) și Adrian Botușan (69 de kilograme). Primul dintre aceștia a avut o comportare foarte bună, izbutind să intre în posesia trofeului. Vicol a prestat un box estetic și eficient în același timp, fiind desemnat de organizatori drept cel mai tehnic pugilist al competiției. Mai trebuie precizat că Dumitru Vicol este primul român care a reușit până acum să se impună la „Gongul de Aur”.

În ce-l privește pe Botușan, a avut parte de o tragere la sorți foarte dificilă, fiind nevoit să se recunoască învins încă din primul tur, în fața unui pugilist consacrat din Serbia.

„Mă bucură performanța lui Dumitru Vicol, care este un pugilist de calitate, cu care sportul sucevean se poate mândri. Turneul din Macedonia a contat și ca o ultimă repetiție înaintea Campionatului Național de seniori, care va avea loc la Iași, între 22 și 27 noiembrie. Vicol va concura din postura de campion național en-titre. Sper că va reuși să repete isprava de anul trecut, cu toate că acum va lupta la o categoria superioară de greutate”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava