Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorţul de la notar s-a mutat la tribunal, din cauza numelui. Alin Oprea nu a vrut să-i lase soţiei sale numele de familie, iar aceasta nu a cedat. Larisa vrea să aibă acelaşi nume ca şi copiii ei, mai ales că a făcut sacrificii mari de-a lungul celor 23 de ani de relaţie. Apropiaţii cuplului spun că aceasta s-a luptat mult cu un viciu teribil al soţului, băutura, potrivit click.ro.

Nu este un secret că Alin are probleme cu alcoolul, mai ales că fostul coleg de trupă, Tavi Colen, a vorbit despre el în urmă cu câţiva ani. „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus la vremea aceea, pentru Click!

“Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor.”, au povestit pentru Click! prietenii lor de familie.

Citește articolul complet EXCLUSIVpe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alin-oprea-fost-salvat-de-multe-ori-de-sotia-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava