MOPAN Suceava

Brian Austin Green se află în plin proces de divorț. După ce soția lui Megan Fox, 34 de ani, s-a mutat cu muzicianul Machine Gun Kelly, 30 de ani, Brian, în vârstă de 47 de ani, a fost văzut cu fotomodelele Courtney Stodden, 25 de ani și Tina Louise, 39 de ani, potrivit click.ro. Recent, însă, actorul din serialul ”Beverly Hills 90210” vine să se justifice: ”nu schimb femeile ca pe șosete și nu am relații pasagere”.

Într-un interviu acordat pentru Dax Holt și Adam Glyn pe podcast-ul ”Hollywood Raw”, Green a declarat, conform sursei citate: ”Ce fac oamenii atunci când încheie o relație: își dau întâlniri cu alte persoane. Vorbesc de obicei cu mai multe femei, se folosesc de agenții matrimoniale, merg la mai multe întâlniri și schimbă femeile ca pe șosete până își găsesc partenera potrivită. Nu încerc să păcălesc pe nimeni, nu am relații serioase însă încerc să trec peste drama divorțului”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dupa-ce-l-parasit-sotia-brian-austin-green-le-raspunde-rautaciosilor-nu-schimb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava