MOPAN Suceava

Gradul de ocupare al pensiunilor turistice din județul Suceava a depășit 90 la sută în această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă, în toate zonele turistice din județ, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă. Din informațiile Centrului Național de Informare și Promovare Turistică,  serviciul specializat în turism al Consiliului Județean Suceava, se estimează că gradul de ocupare va crește spre sută la sută de Revelion.

”Pensiunile turistice din județ sunt pregătite cu tot ceea ce este tradițional, iar turiștii pot vedea obiceiuri de iarnă, dar au și posibilitatea să vadă minunatele peisaje de iarnă ale Bucovinei. O veste bună este că s-a anunțat deschiderea pârtiilor de schi la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. La Vatra Dornei se schiază  deja pe pârtiile Veverița și Parc. Tentațiile sunt mari pentru iubitorii de munte, așa că facem apel către toți cei care aleg zona montană să țină cont de recomandările Salvamont mai ales că se anunță schimbări în evoluția vremii”, a declarat Barbă.

După ce vara a rivalizat cu Litoralul acum iarna Bucovina rivalizează cu Valea Prahovei. Gradul de ocupare a pensiunilor a depășit 90% și se apropie de 100% de Revelion, 5.0 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava