Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, poliţiştii din comuna Vama au au fost sesizaţi de către o femeie din Constanța, care locuieşte cu mama sa în această comună, despre faptul că a avut o ceartă cu soțul său, pe fondul consumul de băuturi alcoolice în exces din partea acestuia. Femeia le-a spus poliţiştilor că bărbatul a plecat cu maşina în comună, fiind în vizibilă stare de ebrietate. Polițiștii s-au deplasat la locuința respectivă, iar după ce au discutat cu femeia, au observat cum autoturismul indicat de femeie, condus de soțul ei de 49 ani, din Constanța, circula pe strada Nicolae Bălcescu. Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului și întrucât acesta emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, conform art. 28 din O.U.G 1/1999 raportat la Ordonanța militară nr.3 din data de 24.03.2020, pentru faptul că nu avea completată declarația pe proprie răspundere, din care să reiasă motivul urgent și temeinic pentru care a părăsit domiciliul.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava