Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreaţa Jennifer Lopez încă mai crede în dragoste şi, deasemenea, că bărbatul visurilor ei „este undeva, acolo”.

A avut o carieră de succes, dar pe plan personal lucrurile nu au mers atât de bine pentru Jennifer. Artista în vârstă de 45 de ani a fost căsătorită de trei ori şi a avut mai multe relaţii de lungă durată, dar acum este iar singură, lucru care nu o sperie şi nu o face să nu ia în considerare o eventuală patra căsătorie, potrivit contactmusic.com.

„Încă mai cred în dragoste. Bărbatul nirvana, este el pe undeva, acolo.”, a spus Jennifer Lopez în cadrul unui interviu acordat editorilor revistei Elle, adăugând: „Dar trebuie să munceşti la acest lucru. Trebuie să munceşti pentru orice lucru.”

J-Lo s-a căsătorit pentru prima dată în februarie 1997 cu un chelner cubanez pe nume Ojani Noa, iar a doua oară i-a spus ‘da’ dansatorului Cris Judd. În iuni 2004 s-a căsătorit pentru a treia oară, cu Marc Anthony de data aceasta. Cu celebrul cântăreţ, Jennifer a făcut şi doi copii, în 2008, o fetiţă şi un băieţel, gemeni. La trei după naşterea gemenilor, în 2011, Jennifer Lopez şi Marc Anhony au anunţat că se depart. Deasemenea, cântăreaţa, câştigătoare a premiului Grammy, a mai fost logodită cu Ben Affleck, a fost iubita lui P. Diddy şi, după cum ştie toată lumea, recent s-a despărţit de dansatorul Casper Smart.

„Toată lumea a văzut că fac greşeli. Fiecare album pe care l-am scos este despre dragoste. Dar nu am de gând să renunţ. Trebuie să învăţ din greşelile mele. Am tendinţa de a mă grăbi, ignor semnele. Dar marea majoritate facem aceste greşeli. Este greu, de fiecare dată când greşesc. Sufăr foarte mult, dar încerc mereu să mă adun.”, a mai spus Jennifer Lopez, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava