Starul hollywoodian Dwayne Johnson a recunoscut că adoră ideea ca fiica sa să-i calce pe urme în industria de wrestling, conform contactmusic.com. Actorul, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că fiica sa, Simone, de 16 ani, are aspirații în a deveni luptăroare profesionistă de wrestling, iar Dwayne insistă că este fericit să-i susțină ambiția. El a explicat, potrivit sursei citate: „Ador ideea. Iubesc faptul că ea ar face acest lucru pentru simplu fapt ca zona de wrestling din prezent este cu mult diferită de cea anterioară.”

Dwayne – care a cunoscut faima în timpul prezenței sale în WWE, înainte de a-și îndrepta atenția către Hollywood – admite că Simone este serioasă în ceea ce privește o carieră în wrestling. De asemenea, starul american simte că fiica sa are atitudinea potrivită pentru a-și împlini visul.

El a declarat pentru ‘The Late Show with Stephen Colbert’: „Este foarte interesată. Are o pasiune arzătoare pentru acest lucru.” Fostul wrestler provine dintr-o familie cu istorie în activități sportive, atât bunicul lui cât și tatăl lui având venituri din practicarea luptelor.

În cadrul apariției sale la talk show-ul mai sus menționat, Dwayne a vorbit și despre implicarea bunicii sale în acest sport. El a zis: „Bunica mea a ajuns să fie prima femeie din istoria de wrestling care a promovat acest gen de lupte. Și ea a fost grozavă, dacă tot veni vorba.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava