Concert pascal
MOPAN Suceava

´The Rock´ se identifică cu personajul din filmul ´San Andreas´ din mai multe puncte de vedere, potrivit contactmusic.com.
Dwayne Johnson a dat informații despre evenimente din viața lui personală care l-au ajutat să se identifice cu problemele tatălui singur, pilot salvator, Ray Gaines, personajul principal din cea mai recentă peliculă în care apare, ´San Andreas´; acesta fiind cel de-al doilea film pe care-l face în colaborare cu regizorul Brad Peyton și care a fost deja lansat în Marea Britanie.

Pelicula îl prezintă pe pilotul de elicopter, primul care răspunde solicitărilor, pe parcursul călătoriei sale în salvarea fiicei lui înstrăinate, după un cutremur devastator pe falia San Andreas, în California. Deși Dwayne Johnson nu a fost vreodată prins într-un dezastru natural de o asemenea amploare, el știe cu siguranță ce înseamnă să experimentezi problemele profunde cu care se confruntă Ray Gaines, mai scrie sursa citată.

˝Știu ce înseamnă să fii divorțat, știu ce înseamnă să te zbați să fii un tată bun și să apreciez relația tată-fiică pe care o am˝, a mărturisit actorul.
˝Iubesc acestă legătură, dar de multe ori, când ești divorțat, te întrebi: ´Iau deciziile corecte? Fac lucrurile cum trebuie?´ Totul este supus greșelii și pur și simplu nu mai știi. Nu am avut mai mulți copii.˝

Starul s-a despărțit în anul 2007 de soția lui, Dany Garcia, cu care a fost căsătorit 10 ani, având cu aceasta o fiică de 13 ani pe nume Simone. Cuplul s-a separat amiabil, iar cei doi au rămas prieteni, dar nu există nicio îndoială că această experiență cinematografică a avut un impact major asupra fostului luptător, care crede că nu ar fi putut interpreta rolul cum trebuie dacă nu ar fi fost capabil să empatizeze cu personajul.
˝Cred că a fost destinat să joc rolul acestui bărbat în acest moment din viața mea˝, a explicat Johnson. ˝Nu l-aș fi putut interpreta acum 10 ani. Ar fi fost un altfel de film.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava