MOPAN Suceava

Dwayne ‘The Rock’ Johnson, soția acestuia și cele două fete, Jasmine, în vârstă de patru ani, și Tiana, în vârstă de doi ani, au contractat noul coronavirus în urmă cu aproximativ trei săptămâni, informează contactmusic.com. Starul din ‘Hobbs și Shaw’ a mărturisit că aflarea acestor vești a venit „ca un pumn în stomac”, însă acum sunt cu toții bine și sănătoși.

Într-un video postat pe Instagram el a spus, conform sursei citate: „Vreau să vă spun că aceasta a fost una dintre cele mai mari și dificile provocări prin care a trecut vreodată familia mea. Și eu, de asemenea. (…) Mi-aș fi dorit să fi fost doar eu pozitiv, dar nu s-a întâmplat așa. Toată familia mea a fost, așa că vestea a venit ca un pumn în stomac. Dar sunt fericit să vă spune că suntem bine cu toții acum. Am trecut peste asta. Nu mai suntem contagioși și, mulțumim lui Dumnezeu, suntem sănătoși.”

Actorul a mai spus, prin intermediul aceluiași video, că toți oamenii ar trebuie să poarte mască și să respecte idicațiile autorităților. „Poartă-ţi masca. Este ceva real. Şi este lucrul corect ce trebuie făcut.”, a mai spus Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson i-a urmat tatălui lui, Rocky, în cariera de luptător. Starul World Wrestling Entertainment (WWE) a trecut apoi la actorie, jucând în filme ca ‘The Scorpion King’, ‘Fast & Furious 6’ şi franciza ‘Jumanji’. Anul acesta, până în luna iunie, potrivit presei de peste ocean, el a câştigat peste 87 de milioane de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava