Comenzi MOPAN Suceava

Începând de astăzi,22 septembrie, magazinul online românesc DY Fashionsărbătorește10 ani de la lansarea pe piața din Româniacu 10 zile de reduceri. De la lansare și până în prezent pe dyfashion.ro s-au vândut peste 1 milion de rochii.

Pe site-ul magazinului online se regăsesc peste 29.000 articole diferite de la cele mai populare branduri românești: MBG Collection, Moze, La Donna, Ginette, Leonard Collection, Viada, plus colecțiile proprii DY Fashion. Brandul propriu a fost lansat în 2021 în colaborare cu designerul Irina Mușat.

În topul celor mai căutate produse de pe dyfashion.ro sunt rochiile, in proporție de 85%.„Clientele DY Fashion caută ținute pentru evenimente private, ținute pe care să le poarte la birou, dar și ținute pentru fiecare zi. Din garderoba unei femei nu ar trebui să lipsească cu siguranță rochiile, indiferent că sunt de ocazie, office sau de zi. De asemenea, articole vestimentare de bază sunt pantalonii negri și cămășile albe clasice”, spun Irina și Dragoș Aipu, cei doi fondatori ai companiei DY Fashion.

www.dyfashion.ro comercializează online doar produse vestimentare românești realizate de ateliere, fabrici de confecţii și branduri româneşti. Din momentul lansării din anul 2012, unul dintre obiectivele antreprenorilor Irina și Dragoș Aipu, cei doi fondatori ai companiei DY Fashion, a fost susținerea și promovarea producției locale de fashion.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava