Concert pascal
MOPAN Suceava

Ioana Năstase este, din nou, aproape de divorț, după ce marți ar fi trecut iarăși printr-un episod violent cu Ilie Năstase, așa cum s-a întâmplat și acum 10 luni, când bruneta povestea despre „ploaia de palme”, notează click.ro.

Marți, în miez de noapte, pe pagina ei de socializare, Ioana a postat un mesaj șocant, în care anunță că a încheiat un capitol din viață! Ioana spune că a ajuns la capătul răbdării, însă nu precizează clar dacă a decis să divorțeze de Ilie Năstase.

Ilie Năstase nu a părut prea impresionat de mesajul publicat de Ioana, pe Facebook, ba chiar nu crede că se referă la el. „Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/e-iar-scandal-familia-nastase-reactia-lui-ilie-dupa-mesajul-dubios-al-ioanei-nu-ma

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava