• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

S-a străduit din răsputeri să își ascundă sarcina, însă jurnaliștii au prins-o cu minciuna. După ce Click! a aflat pe surse că Bianca Drăgușanu (33 de ani) și Victor Slav au recurs la fertilizarea in vitro ca să aducă pe lume un bebeluș, vedeta a recunoscut.

„Da nu erai însărcinată?”, a întrebat o admiratoare a vedetei în rubrica de comentarii a unei fotografii în care Bianca apare cu abdomenul mai plat ca niciodată. „Eram, sunt și voi fi”, a răspuns ea, potrivit sursei citate, semn că a încetat să se mai ascundă.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/e-oficial-bianca-dragusanu-confirmat-ca-e-insarcinata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava