MOPAN Suceava

Povestea lor a început în stil italian, dar s-a terminat în stil românesc! Deşi protagoniştii nu au anunţat nimic oficial, Click! a aflat, din surse sigure, că Mădălina Ghenea şi afaceristul milionar Matei Stratan s-au despărţit. Din păcate, cu certuri şi acuzaţii de infidelitate.

Se pare că relaţia dintre Matei şi Mădălina s-a stricat încă din vară, când în casa lor s-au instalat certuri nesemnificative şi din ce în ce mai dese. În plus, deşi Matei a construit pentru noua sa familie un castel ţeapăn în Snagov, cu o curte cât un teren de fotbal, şi a angajat personal care să stea non stop la dispoziţia lor, Mădălina a răbufnit după o perioadă şi a decis să se mute cu bebeluşul într-un apartament situat pe bulevardul Unirii. O altă picătură care a umplut paharul a fost faptul că bruneta şi-a chemat la Bucureşti mama de la Slatina. Cel mai nou scandal lansat la începutul acestei săptămâni este cel de infidelitate, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-e-pe-bune-madalina-ghenea-si-matei-stratan-si-au-spus-adio

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava