Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca in fiecare an din ultimii 12, la 1 octombrie s-a deschis LicArt – Festivalul National de Arte pentru Liceeni, cel mai mare concurs din Romania, condus de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.
Anul acesta, competitia la cele doua sectiuni, Fotografie si Poezie, se anunta si mai intensa, iar premiile vor fi pe masura. Cu implicarea din ce in ce mai serioasa a sponsorilor si a unor nume recunoscute din fotografie si literatura, am reusit sa oferim anul trecut celor peste 2600 de inscrisi, finalistilor si castigatorilor, o editie de exceptie! Anul acesta ne propunem si mai mult!

Asadar, orice licean din Romania e invitat sa se inscrie pe situl www.licart.ro, la sectiunile Fotografie (alb-negru, portret, diversa) si Poezie. Mai multe detalii sunt in regulamentele aflate pe site.
Semifinalistii fiecarei luni se vor bucura de premii speciale, de work-shop-uri si intalniri organizate de partenerul nostru, Nikon. Lunar, fotografiile vor putea fi votate de publicul larg in cadrul unui conurs de popularitate, organizat pe nikonisti.ro. Dupa cele 6 luni de concurs, in competitie vor ramane, pentru inca o luna, doar semifinalistii. Acestia vor trebui sa cucereasca aprecierile membrilor Marilor Jurii (personalitati marcante din domeniile respective), care vor desemna creatiile finaliste. Autorii acestora se vor intalni in Tabara de Creatie, organizata in vara lui 2013!

Prin urmare, cel mai mare numar de concurenti, cele mai mari premii, cea mai tare competitie! Liceeni, intrati chiar acum pe www.licart.ro si inscrieti-va! Pentru ca… nu te poti numi licean, daca n-ai trecut pe la LicArt!

Si anul acesta, situl www.licart.ro pune la dispozitia oricarui iubitor de fotografie, poezie, desen, grafica, eseuri, Comunitatea LicArt, in care oricine, indiferent de varsta sau ocupatie, se poate inscrie si isi poate posta creatiile. Fiecare va putea vota, comenta si sharui pe facebook sau google+ creatiile care-i plac!

Asadar, prin toate componentele sale, concurs si comunitate, LicArt ramane, in aceasta perioada dificila, printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi.

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Nikon!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava