Concert pascal
MOPAN Suceava

A împlinit nouă luni pe data de 14 martie, iar Click! vă prezintă primele fotografii în premieră cu Maria, unica nepoţică a milionarului Gigi Becali. Luminiţa şi fiica sa, Teodora, au scos-o la o plimbare în parcul din Băneasa, unde au dat câteva ture cu căruciorul. Fetele lui Gigi s-au ferit să fie recunoscute de cei din jur, astfel că au ajuns la destinaţie fără limuzină.

În plină pandemie, pe data de 14 iunie 2020, Gigi Becali (62 de ani) devenea pentru prima dată bunic iar ştirea a făcut înconjurul ţării la vremea respectivă. Toate posturile TV, ziarele titrau despre faptul că fiica cea mare a latifundiarului, Teodora, în vârstă de 25 de ani, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi destul de măricică având în vedere că greutatea fost de 3,9 kilograme. Micuţa moştenitoare poartă nume sfânt, Maria, iar la naşterea ei, bunicul Gigi a declarat că i-a făcut un cont bancar în care i-a transferat o sumă cu multe zerouri.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins imagini rare, în parcul din zona Băneasa, cu Luminiţa, soţia lui Becali, fiica lor Teodora, şi nepoţica Maria, pe care au scos-o la o plimbărică în cărucior. Frigul nu le-a oprit să iasă afară, fetele s-au îmbrăcat mai gros, au înfofolit-o destul de bine şi pe bebeluşa, care are doar nouă luni, şi au dat o tură de parc.

Celebrul latifundiar şi soţia sa, Luminiţa, construiesc o biserică în Pipera, la doi kilometri distanţă de casa lor. Pentru că vor să o definitiveze anul acesta, au insistat ca lucrările de construcţie să continue şi în timpul pandemiei. Pentru construirea lăcaşului, milionarul a adus o echipă mare de muncitori care nu se dau jos de pe schele decât de sărbători şi duminica. Gigi a dorit înălţarea sfântului aşezământ încă de când a fost condamnat la închisoare, dar şi pentru că în 2008 echipa sa de fotbal a învins Galatasaray. „Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică”, a povestit Becali pentru ProSport.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ea-este-maria-mostenitoarea-averii-lui-gigi-becali

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava