Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupa de copii născuţi în anul 2006 de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a reuşit de curând o performanţă remarcabilă, izbutind să se claseze pe locul al treilea la nivel naţional în cadrul Memorialului „Gheorghe Ola”. Medaliile de bronz au fost obţinute la turneul final de la Focşani, acolo unde au fost prezente cele mai bune echipe din ţara noastră la această categorie de vârstă. Fotbaliştii pregătiţi de Andrei Iţco au ajuns să joace finala mică a competiţiei după ce s-au clasat pe locul al doilea în grupa din care au făcut parte. Victoria cu 2-1 din jocul inaugural, cu FC Bihor, a venit ca urmare a golurilor marcate de Avăcăriţei şi Aursulesei, în vreme ce succesul cu 1-0 în faţa celor de la CSS Caransebeş a fost parafat de reuşita lui Gavrilovici. A urmat apoi o înfrângere cu 2-0 detrimentul gazdelor de la CSM Focşani, ambele goluri încasate rezultând în urma unor faze fixe.
Sucevenii au dat însă totul în meciul decisiv pentru locul al treilea, disputat în compania echipei . Ardelenii au fost cei care au deschis scorul, însă sucevenii au izbutit să egaleze în mitanul secund prin Aursulesei, impunându-se în cele din urmă cu scorul de 4-1, după executarea loviturilor de departajare.

„Este o performanţă extraordinară realizată de aceşti copii, locul al treilea dintr-un total de 500 de formaţii, venită ca o răsplată după 3 ani de muncă. Am început bine turneul, cu două victorii, după care a venit o înfrângere în faţa unei echipe cu o experienţă superioară, care n-a făcut decât să speculeze greşelile noastre personale. În jocul din finala mică am fost clar echipa mai bună, am avut două bare şi puteam evita emoţiile de la loviturile de departajare”, a declarat antrenorul Andrei Iţco.
Iată şi lotul de jucători care a izbutit această frumoasă performanţă: Matei Cuciureanu, Robert Danilă, Matei Manolache, Rareş Ioniţă, Horia Avăcăriţei, Fabian Aursulesei, Luca Gavrilovici, Codrin Nica, Sebastian Solomon, Luca Dănilă, Teodor Cucolaş, Sebastian Polon şi Mario Bai.
Tot la lovituri de departajare s-a decis şi finala mare a Memorialului „Gheorghe Ola”, care a revenit celor de la Academia „Gheorghe Hagi”, victorioşi cu 3-2 în faţa grupării CSM Focşani.
Toți participanții la turneul final au primit din partea Federației Române de Fotbal tricouri, diplome și mingi, în timp ce finaliștii au fost răsplătiți și cu trofee, decernate de fostul mare internaţional Miodrag Belodedici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava