Concert pascal
MOPAN Suceava

Între 20 și 22 noiembrie, în sălile „Mihai Viteazul” și „Gheorghe Barițiu”, din Turda, și în sala „Horia Demian”, din Cluj-Napoca vor avea loc părimele partide oficiale ale seriei A a Diviziei A de handbal masculin. Printre formațiile participante se află și echipa a doua a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, care a fost repartizată în Seria A, alături de formațiile Politehnica Iași, Centrul Național de Excelență Sighișoara, CSM Alexandria, CSM II Bacău, CSU Târgoviște, CSU Galați și CSU Pitești.

Divizia A se va desfășura sub formă de turnee, cu același protocol medical ca și la Divizia Națională. Formațiile din Seria A își vor disputa primele trei meciuri ale noului sezon competițional în sala de sport „Mihai Viteazul”, din Turda, în zilele de 20, 21 și 22 noiembrie. CSU 2 Suceava va juca în runda inaugurală cu CSM Alexandria, după care va da piept cu Politehnica Iași și cu CNE Sighișoara.

”Vom efectua testele medicale și sperăm să putem participa în competiție după venirea rezultatelor. A fost o perioadă foarte lungă de pauză în care nu am disputat niciun meci și este greu de anticipat evoluția jucătorilor. Sperăm ca tinerii noștri, care sunt dornici de acțiune, să se mobilizeze și să facem jocuri bune” a declarat antrenorul echipei CSU din Suceava II, Ioan Tcaciuc.
În linii mari, lotul grupării sucevene va fi alcătuit din următorii jucători: Ionuț Andreescu, Radu Turturică, Ionuț Șoldan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Ștefan Jităreanu, Andrei Sora, Adrian Urda, Cosmin Lupu, Albert Vizitiu, Cristi Bejinariu, Daniel Burac, Răzvan Ioan, Paul Smocot, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei și Antonio Pintilei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava