Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de hochei juniori sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava a disputat în weekend-ul trecut alte două meciuri contând pentru o nouă etapă din Campionatul Național, pe teren propriu în compania celor de la Gladiators Dunărea Galați. Cu o echipă formată în majoritate din jucători mai mici de 16 ani, în teren evoluând chiar și un hocheist de 10 ani, sucevenii au pierdut ambele meciuri în fața unei echipe ce beneficiază de un patinoar acoperit și o perioadă foarte mare de pregătire pe gheață. Elevii antrenorilor Constantin Curelar și Cătălin Vasiliu au pierdut confruntarea cu gălățenii cu scorul de 2–9, unul din golurile CSM-ului fiind reușit de singura fată din lot, Ana Diaconu, în vârstă de 12 ani și de Oliver Petrovici, sportiv în vârstă de 13 ani ce este component al lotului național sub 16 ani. În al doilea meci diferența a fost mai mare, gălățenii impunându-se cu 19–1, singurul gol al gazdelor fiind reușit de Cosmin Cimbru.
„Acest sezon este unul de sacrificiu, în care nu urmărim scorul din teren, ci creșterea jucătorilor pentru următorul campionat, când vom fi cât de cât la vârsta adversarilor. Pentru a reuși acest lucru, jucătorii ar avea nevoie de 60-70 de meciuri pe sezon, iar noi avem doar 20 și de aceea i-am trimis în teren chiar și pe cei mai mici, Nicu Popa având 10 ani. Dacă la început, sportivii noștri au evoluat cu frică, având în vedere diferența de vârstă, dar și pregătirea mai bună, pe parcurs și-au dat drumul și au prins încredere în forțele proprii, evoluând mult mai dezinvolt. Ne dorm ca-n luna septembrie să putem face un cantonament la Galați, astfel încât să fim pregătiți mult mai bine, chiar dacă avem gheață puțin timp la Suceava”, a explicat antrenorul Constantin Curelar.
Tinerii hocheiști suceveni mai au de disputat două etape de câte două meciuri pe teren propriu, cu Gheorghieni și Steaua București, dar au mari șanse să le joace în deplasare, din cauza vremii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava