Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de hochei juniori sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava a disputat alte două meciuri pe patinoarul din Suceava, în penultima etapă a returului din Campionatul Național, în compania celor de la ACS Steaua Rangers-Husky București. În prima partidă, oaspeții s-au impus cu scorul de 9–2, dar în cea de-a doua au avut o misiune mult grea în fața unei echipe a Sucevei care și-a dorit foarte mult să bifeze prima victorie din sezon, fapt care s-a văzut în acest joc. Echipa pregătită de antrenorii Constantin Curelar și Cătălin Vasiliu a deschis scorul și mai apoi a preluat conducerea de fiecare dată când steliștii au reușit să egaleze. Meciul a fost decis în ultimele trei minute, când la scorul de 4–3 pentru Suceava, oaspeții au egalat și au marcat golul victoriei, scor 5–4 pentru ACS Steaua Rangers-Husky București.

„De la joc la joc, echipa a crescut și s-a văzut ce mult contează meciurile disputate până acum în campionat. În meciul doi cu Steaua, echipa s-a autodepășit și a făcut cea mai bună partidă din acest sezon, asta în ciuda faptului că avem doar două luni și jumătate de gheață pe an. Am fost aproape de prima victorie, mai exact la trei minute. Remarc dăruirea cu care a evoluat în acest meci Bogdan Vasiliu, în timp ce portarul Alexandru Sfetcu a închis foarte bine poarta, evoluții bune având și Eric Rizac, Ștefan Năstase și frații Petrovici, Eric și Oliver”, a declarat antrenorul Constantin Curelar.

În ultima etapă, pe 24 și 25 februarie, echipa de juniori sub 16 ani de la CSM Suceava va încheia returul de campionat cu două partide pe patinoarul din Suceava în compania celor de la ACS Felcsik SK Cârța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava