Concert pascal
MOPAN Suceava

După un parcurs aproape perfect în cele patru turnee din prima fază a campionatului naţional de speranţe (juniori III), micii voleibalişti ai echipei Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni s-au calificat la turneul semifinal. Până a se califica la turneul semifinal, echipa pregătită de profesorul Marius Stan a obţinut 11 victorii cu 3 0 în turneele din sezonul regulat, bifând doar o înfrângere cu 2 3 în ultimul meci, atunci când au fost trimişi în teren pentru o perioadă mai lungă jucătorii din linia a doua valorică.

La turneul semifinal care s-a disputat la finele săptămânii precedente la Bucureşti, CSŞ „Nicu Gane” a reuşit trei victorii în tot atâtea partide disputate. În primul meci fălticenenii au trecut cu 3-0 de CSŞ 1 Constanţa, pentru ca apoi să învingă cu acelaşi scor, 3-1 pe CTF Mihai I Bucureşti şi CSŞ Tulcea.

„Băieţii noştri s-au descurcat admirabil şi merită toate felicitările. Am încheiat grupa pe primul loc şi îmi pun mari speranţe într-o medalie.

Vom avea o grupă dificilă la turneul final, dar am încredere în elevii mei. Sper să ajungem printre cele mai bune echipe din ţară”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin speranţe a CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, Marius Stan.
Gruparea CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni va avea ca adversare la turneul final echipele CSŞ LAPI Dej, LPS CSŞ Oradea şi CSŞ Râmnicu Vâlcea, turneul urmând să aibă loc în perioada 3-6 aprilie într-o locaţie care nu a fost încă stabilită.

Din lotul formaţiei CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni au făcut parte jucătorii: Teodor Călugăriţa, Miron David, Cosmin Cernăuţean, Gabriel Albu, Răzvan Vrabie, Gabriel Monga, Vasilis Simos, Cătălin Ţăranu, Răzvan Dănilă şi Adrian Holotă. De remarcat faptul că primii trei fac parte din lotul naţional de volei masculin juniori III al României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava