Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de minihandbal a Universităţii Suceava, formată în majoritate din elevi ai Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” Suceava şi pregătită de profesorii Ionuţ Beşliu şi Vasile Boca, a reuşit performanţa de a se califica în ultimul act al Campionatului Naţional de Minihandbal. După ce au câştigat faza judeţeană de la Suceava, tinerii handbalişti universitari au participat de curând la turneul semifinal pe Euroregiunea RO 1 şi 2 ce a avut loc la Iaşi şi unde au fost prezente cele mai bune şase echipe din cele două regiuni.
Echipa CSU Suceava a început în forţă grupa din care a făcut parte şi s-a impus la scor, 21 – 7, în faţa celor de la Happy Kids Megidia, după o primă repriză echilibrată terminată cu scorul de 9 – 6 pentru suceveni. În meciul al doilea, sucevenii au întâlnit echipa LPS Vaslui, pe care au învins-o şi la turneul de la Suceava cu scorul de 19 – 17. În meciul de la turneul semifinal CSU Suceava a reuşit o nouă victorie în faţa vasluienilor, de această dată cu 18 – 12. În finala pentru locul I la acest turneu, CSU Suceava a întâlnit echipa gazdă, LPS Iaşi, câştigătoare în cealaltă grupă. Încurajaţi din tribune de părinţi, micuţii handbalişti suceveni au început foarte bine jocul, conducând în permanenţă până pe finalul primei reprize, la pauză scorul fiind egal, 9-9. Repriza a II-a a fost una fără prea mult istoric, începută foarte bine de ieşeni, care au reuşit să se desprindă decisiv şi să câştige cu 17 – 11.
„Este o calificare la turneul final care ne mulţumeşte pe toţi. Meritul este numai al copiilor, mai ales că s-au văzut munca de la antrenamente şi plăcerea lor de a practica acest sport. Vreau să mulţumesc conducerii CSU Suceava pentru sprijinul acordat, domnilor profesorii de educaţie fizică cu care colaborăm, Şcolii Gimnaziale <Ion Creangă> Suceava şi în special tuturor părinţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat”, a declarat antrenorul echipei de minihandbal Ionuţ Beşliu.
La finalul turneului semifinal, organizatorii au premiat toţi participanţii, primele trei clasate primind cupe şi medalii. De la CSU Suceava sportivul Teodor Iluca a primit titlul de golgheter al competiţiei. Echipa de minihandbal CSU Suceava a fost formată din următorii sportivi: Claudio Zaharia, Ştefan Leonte, Codrin Dascalu, Teodor Ilucă, Matei Botezat, Cătălin Mujdei, Matei Mamciuc, Matei Bejenariu, Teodor Moşneagu, Andrei Cozma, Claudiu Ismail, Ilie Dubatufca şi David Cota. Este al doilea an consecutiv când grupa de minihandbal a CSU Suceava participa la turneul final, anul trecut reuşind să devină vicecampioană naţională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava