În această vară va debuta o interesantă competiție destinată fotbalului județean din zona Moldovei. Este vorba de Cupa „Ștefan Cel Mare”, o întrecere care va reuni la start selecționatele județelor Suceava, Vaslui, Iași, Neamț, Bacău, Botoșani, Galați și Vrancea. Prima ediție a întrecerii va avea loc în luna august, la Vaslui, fiind finanțată de Consiliul Județean Vaslui.

„Este o idee foarte bună, pe care am îmbrățișat-o din prima clipă. Este o inițiativă care are darul să polarizeze fotbalul mic și să-l facă mai vizibil. Selecționata Sucevei va fi alcătuită, în linii mari, din jucătorii care au reușit să se impună recent în Belgia, la turneul internațional al diasporei, însă vor apărea și câteva nume noi. Așteptăm să ni se comunice data exactă când va avea loc turneul, noi fiind informați deocamdată că se va derula în luna august”, a declarat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava.

Turneul prevede 8 jocuri și este organizat sub formă de faze eliminatorii. Se începe în prima zi cu sferturile de finală, în cea de-a doua zi urmând să fie programate cele două semifinale, precum și finala mică și meciul decisiv pentru titlu. Partidele vor fi găzduite de cele două terenuri din complexul stadionului Municipal.

Organizatorii vor asigura masa pentru jucătorii și staff-urile echipelor participante, grupările învingătoare din prima zi a întrecerii urmând să aibă rezervată și o noapte de cazare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava