Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat sâmbătă seară Jocurile Europene Universitare găzduite de orașul polonez Lodz.  În meciul decisiv pentru titlu, campioana studențească a României a dispus cu scorul de 36-31 (19-17) de reprezentanta Spaniei, Universitatea Granada. A fost un joc foarte intens, la capătul căruia determinarea handbaliștilor suceveni a făcut diferența.

Echipa suceveană a reprezentat cu succes culorilor țării noastre, câștigând toate cele șase partide disputate în cadrul competiției,împotriva unor adversari din Israel, Cehia, Spania, Germania și Portugalia.

Un rezultat remarcabil, pentru care trebuie felicitați antrenorii Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei și cei 12 jucători care au dus greul competiției din Polonia: Darius Makaria, Ionuț Andreescu – Adrian Tîrzioru (căpitan), Claudiu Lazurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alex Dascălu.

Trebuie precizat că echipa Universității Ștefan cel Mare nu este la prima ispravă de acest gen, izbutind să repete performanța din 2022 la ediția din 2017 a Jocurilor Europene Universitare, de la Malaga (Spania) și să cucerească medaliile de bronz un an mai târziu, la Coimbra (Portugalia).

Echipa de handbal CSU Suceava, campioană europeană universitară, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava