Comenzi MOPAN Suceava

Echipa de handbal feminin – senioare a Universităţii Suceava a terminat pe primul loc la Cupa “Unirii”. Competiţia a fost organizată de LPS Suceava şi a reunit la start patru formaţii.
“Studentele” au fost urmate în clasament de LPS Piatra Neamt, echipa gazdă LPS Suceava, antrenată de Dumitru Bernicu, şi CSŞ Gura Humorului. Pentru formaţia de senioare a Universitatii Suceava aceasta a fost a doua competiţie la care a participat de la înfiinţare. Handbalistele antrenate de Ilie Pâţu jucaseră în luna mai a anului trecut în cadrul Campionatului Naţional Universitar.
“Turneul de la sfârşitul săptămânii trecute a fost de bun augur pentru că ne-am putut verifica potenţialul pregătirii de iarnă. Căutăm sponsori pentru a forma o echipă competitivă de senioare la Suceava. Participarea într-un campionat judeţean de handbal feminin reprezintă prioritatea noastră, pentru ca apoi să încercăm înscrierea echipei în Divizia A. Deocamdată avem susţinerea directorului Dacian Cojoc de la CSŞ Gura Humorului care ne-a promis că ne va pune la dispoziţie sala de sport pentru atrenamente şi jocuri oficiale”, a declarat antrenorul Ilie Pâţu.
Echipa de handbal feminin a Universităţii Suceava este compusă în mare parte din foste junioare ale Liceului cu Program Sportiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava