MOPAN Suceava

Una din echipele Liceului cu Program Sportiv din Suceava care este în grafic pentru calificarea la turneul semifinal este cea de volei feminine juniori. Formaţia pregătită de profesorul Ionuţ Beligan ocupă locul III în clasamentul seriei A cu 10 puncte, cu patru mai multe decât gruparea situată pe locul IV, CSS Unirea Iaşi. Până la finele sezonului regulat, echipa LPS Suceava mai are de jucat trei partide, acasă cu LPS Piatra Neamţ şi CSS Unirea Iaşi şi în deplasare la LPS CSM Focşani.

Echipa de volei junioare a Liceului cu Program Sportiv a reînceput în aceste zile pregătirea de iarnă. Tinerele voleibaliste sucevene se vor pregăti doar în localitate pentru că nu există posibilitatea efectuării unui stagiu de pregătire centralizată.

Cantonament nu vom face în această perioadă, deoarece nu avem fondurile necesare. Din acest motiv o dată pe an merg băieții și următoarea dată fetele, iar noi am mers în vară. Încercăm să ne pregătim cât mai bine în această perioadă pentru a reveni în campionat cu dreptul. În același timp vom lupta pentru locul doi în grupă, care ne-ar avantaja mai departe la turneul semifinal, unde am avea un parcurs mai ușor. Sincer, noi ne-am propus să terminăm în primele trei la semifinal, de unde două vor merge la turneu final, pentru că va fi foarte greu să luptăm împotriva echipelor de la centrele de excelență, dar și a celor de la cluburile de tradiție, care adună cele mai bune jucătoare din țară”, a explicat antrenorul sucevean Ionuț Beligan.

Acesta a mai adăugat că-n această perioadă a reușit să rezolve și problema taliei în echipă, problemă cu care se confruntă deja trei dintre echipele din serie, fapt pentru care au fost depunctate. Astfel, la finalul anului trecut, singura sportivă de talie a echipei LPS Suceava, care avea peste 1,80 metri înălţime, a avut un accident și nu a mai putut continua sportul de performanță. Din fericire, la echipă a revenit o altă sportivă cu talie, ce a lipsit o perioadă din activitatea sportivă.

Voleibalistele echipei de junioare a LPS Suceava vor reîncepe campionatul pe 25 ianuarie, când vor primi vizita echipei din Piatra Neamț, cu care se luptă pentru locul doi în grupă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava