Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de hochei juniori sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava se află în plin sezon competițional, într-un campionat național din care mai fac parte alte cinci echipe, Steaua București, CSȘ Miercurea Ciuc, CSȘ Gheorgheni, Dunărea Galați și Corona Brașov. Sâmbătă seara, de la ora 20.30, și duminică dimineață, de la ora 9.00, sportivii antrenați de Constantin Curelar și Cătălin Vasiliu vor începe returul campionatului cu două partide pe teren propriu în compania campioanei CSȘ Miercurea Ciuc. De altfel, aceste două meciuri sunt primele din acest sezon ce se vor disputa pe patinoarul din Suceava, echipa CSM-ului disputând opt din cele 10 meciuri programate în cinci etape ale turului, în deplasare, deoarece patinoarul s-a deschis abia pe 1 decembrie.

„În acest an ne-am înscris la o categorie de vârstă mai mare, la sub 16 ani, deoarece la sub 14 ani trebuia să jucăm marți și miercuri, deoarece echipele din Covasna și Harghita erau angrenate în weekend în campionatul Ungariei. Noi nu puteam să luăm copiii de la școală atâtea zile în timpul săptămânii și de aceea am preferat să jucăm la o vârstă mai mare, chiar dacă avem în față adversari mult mai puternici. Ca-n fiecare an, din cauza lipsei gheții am început mai slab, dar pe parcurs copiii au crescut foarte mult, iar de la 1 decembrie am avut posibilitatea să progresăm și mai mult pe gheața de acasă. Am avut o pauză mai mare între tur și retur și sper ca pregătirea din această perioadă să se simtă și mai mult în jocul nostru din retur, unde așteptăm rezultate mai bune”, a declarat antrenorul Constantin Curelar.

Sucevenii au un lot din care fac parte patru jucători de 15 ani, care n-ar mai fi putut juca la under 14 în acest sezon, restul componenților lotului având 12, 13 sau 14 ani. Mai mult, CSM Suceava este singura echipă din acest campionat ce nu dispune de un patinoar acoperit, iar din această cauză echipa se pregătește doar 3 luni pe gheața de acasă, față de adversari care au la dispoziție 9 luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava